Blog

Disseny web del futur! Tendències del 2023 que et faran al·lucinar
Publicat per Xavier Sbert, 28 de juliol, 2023

El món del disseny web està en constant evolució i l'any 2023 promet ser un any ple de tendències que portaran les nostres creacions a un nou nivell.

En aquest article, ens submergirem en els detalls i explorarem a fons algunes de les tendències més destacades que ens esperen en el disseny web del futur pròxim.


Colors audaços que desperten emocions:

Una de les tendències més destacades del 2023 és l'ús de colors audaços que desperten emocions. Els tons pastel i les paletes avorrides queden al passat, i en el seu lloc, els dissenyadors estan experimentant amb combinacions de colors vibrants i cridaneres.

Des de gradients sorprenents fins a contrastos atrevits, els llocs web es converteixen en autèntics festins visuals que captiven els usuaris des del primer cop d'ull.


Animacions interactives que prenen vida:

El color no és l'única cosa que ens sorprendrà en el disseny web del futur pròxim. Ara, les animacions interactives jugaran un paper fonamental en l'experiència de l'usuari. Recorda quan els llocs web eren estàtics i avorrits, això és cosa del passat. En el 2023, cada moviment a la pantalla serà una experiència immersiva.

Des de sutils microinteraccions fins a transicions suaus i efectes dinàmics, els elements prendran vida per oferir-te una experiència visualment estimulant. Prepara't per veure com els elements et donen la mà i et guien a través d'un recorregut interactiu.


Disseny asimètric que desafia la norma:

Els dissenyadors estan desafiant les normes establertes amb dissenys asimètrics. És hora de trencar amb les estructures rígides i quadrades i donar pas a l'asimetria creativa.

Desplaçaments inesperats, capes superposades i elements fora dels límits tradicionals t'invitaran a explorar i descobrir nous camins a la web.

Prepara't per sorprendre't amb dissenys poc convencionals que estimulen la teva curiositat i t'inviten a submergir-te en una experiència visual única.


Experiències immersives en 3D:

Parlant d'experiències úniques, el disseny web del 2023 també s'endinsa en el món del 3D. Els elements en tres dimensions estaran més presents que mai en els llocs web.

Des d'imatges i gràfics en 3D fins a efectes de paral·laxi i escenes completes que desafien els límits, les experiències immersives et transportaran a un món digital tridimensional.

Prepara't per sentir que ets dins de la pantalla, interactuant amb objectes i navegant per entorns virtuals sorprenents.


En conclusió…

El disseny web del 2023 està ple de sorpreses: els colors audaços, les animacions interactives, els dissenys asimètrics i les experiències en 3D estan canviant la forma en què experimentem la web. El futur del disseny web és ara i encara més amb la implementació de la intel·ligència artificial!

Esteu preparats per abraçar aquestes tendències i portar les vostres creacions al següent nivell?

A Bitanube, la nostra empresa de consultoria, màrqueting i programació web, estem emocionats d'acompanyar-vos en aquest viatge. Junts podem convertir idees innovadores en realitats digitals sorprenents!


Contacte

Ens prenem un cafè?

Ens agrada crear projectes innovadors amb una mentalitat oberta i creativa. Sentiu-vos lliures per demanar tot el que necessiteu i mirarem de respondre tan aviat ens sigui possible. A Bitanube tot és possible.

Treble