Blog de Bitanube

El Futur de la Intel·ligència Artificial i el seu Impacte en la Societat
Publicat per Tiago Rodrigues, 21 de juliol, 2023

Hola, amants de la tecnologia! La intel·ligència artificial (IA) s'ha convertit en una de les tecnologies més prometedores i transformadores del nostre temps.

Amb avanços ràpids i innovadors, la IA està deixant una empremta indeleble en nombrosos aspectes de la nostra societat. Des de l'automatització de tasques fins a la presa de decisions complexes, la IA està canviant la forma en què vivim i treballem.

L'aprenentatge de Drupal. Quan difícil és?
Publicat per Paulo Dias, 14 de juliol, 2023

Quan parlem de desenvolupament web, en un moment o un altre, busquem la tecnologia ideal per fer llocs web. Ja sigui per a ús personal o professional, sempre volem trobar el millor del millor.

Un dels factors clau en aquesta recerca és determinar quan difícil és aprendre una determinada tecnologia. Doncs bé, avui parlem de Drupal i com ha estat el nostre aprenentatge en aquesta tecnologia.

Com el Storytelling és clau en el Màrqueting Digital
Publicat per Sergi Mateu, 2 de juny, 2023

Avui, al blog de Bitanube, explorarem una tècnica màgica que pot portar la teva estratègia de màrqueting digital al següent nivell: el storytelling! Prepara't per embarcar-te en un viatge on les paraules es transformen en grans històries que atreuen clients potencials. Estàs llest? Doncs, endavant!
L'art d’explicar històries:
El storytelling és l'art d’explicar històries de manera persuasiva i atractiva. Des de temps immemorials, els éssers humans hem estat captivats per les narracions. Des de les pintures rupestres fins als best-sellers contemporanis, les històries ens envolten i ens transporten a diferents mons. I en l'ample univers del màrqueting digital, el storytelling és una eina poderosa per connectar amb la teva audiència.

Què cal saber per escollir un gestor de continguts per la vostra web?
Publicat per Jordi Montero,1 de juny, 2023

Comencem pel principi. Necessiteu un lloc web. Ha de reflectir la bona imatge de l'empresa, ha de vendre, ha de ser fàcil gestionar-la i com no, la necessitem ben aviat i ha de ser econòmica! És un principi freqüent i normal, però cal tenir en compte alguns aspectes per entendre que no és evident acomplir totes les expectatives, perquè algunes d'elles són per definició contradictòries. Ara bé, no vol dir que sigui impossible. Només cal identificar les parts per obtenir el millor resultat possible.

La clau, el gestor de continguts. És a dir, la part de la web, invisible pels usuaris, que ens permetrà gestionar la informació que hi volem publicar.

Google Analytics: El teu detectiu de dades 24/7
Publicat per Sergi Mateu,31 de maig, 2023

Benvinguts al fascinant món de les dades web! Alguna vegada t'has preguntat com saber qui visita el teu lloc web, quines pàgines són les més llegides o quant temps passen els teus usuaris en elles? Doncs deixa'm dir-te que existeix una eina màgica que pot respondre a aquestes preguntes i moltes més. Sí, ho has encertat! Estic parlant de Google Analytics, el Sant Grial de l'anàlisi web.

Ara potser et preguntes: "Per què diantres necessito Google Analytics en el meu lloc web?". Avui us volem presentar algunes de les raons clau.

Contacte

Ens prenem un cafè?

Ens agrada crear projectes innovadors amb una mentalitat oberta i creativa. Sentiu-vos lliures per demanar tot el que necessiteu i mirarem de respondre tan aviat ens sigui possible. A Bitanube tot és possible.

Escriba su consulta
Visitins
(+376) 81 74 74 ( Fixe )
Avda. Través 21B - Casa Bons - La Massana - Andorra
Dilluns a Dijous de 9.00h-14.00h i 16.00h-18.00h Divendres de 9.00h-14.00h