Blog

Google Analytics: El teu detectiu de dades 24/7
Publicat perSergi Mateu,31 de maig, 2023

Benvinguts al fascinant món de les dades web! Alguna vegada t'has preguntat com saber qui visita el teu lloc web, quines pàgines són les més llegides o quant temps passen els teus usuaris en elles? Doncs deixa'm dir-te que existeix una eina màgica que pot respondre a aquestes preguntes i moltes més. Sí, ho has encertat! Estic parlant de Google Analytics, el Sant Grial de l'anàlisi web.

Ara potser et preguntes: "Per què diantres necessito Google Analytics en el meu lloc web?". Avui us volem presentar algunes de les raons clau.

Dades, dades i més dades:

Primer i més important, Google Analytics et proporciona una visió detallada de qui són els teus visitants i com han arribat al teu lloc. . Conèixer la teva audiència és com tenir un superpoder, ja que et permet adaptar el teu contingut i estratègia de màrqueting en funció de les seves preferències i comportaments. No més endevinalles o trets a l’atzar. Amb dades reals, tindràs el poder de dirigir els teus esforços en la direcció correcta!

Però això no és tot, Google Analytics també et dona una mirada privilegiada al rendiment del teu lloc web. Pots veure quines pàgines estan funcionant millor i quines necessiten una mica més d'atenció. Aquesta informació és or pur per millorar l'experiència de l'usuari i augmentar la taxa de conversió.

“Google Analytics configurat al teu lloc web és com tenir un detectiu de dades treballant per a tu les 24 hores del dia.”

A més, Google Analytics t'ofereix dades sobre les fonts de trànsit que dirigeixen les persones al teu lloc web. Et preguntes si els teus esforços de SEO estan funcionant? Si les teves campanyes de màrqueting per correu electrònic o de Google Ads estan donant fruits? Amb Google Analytics, podràs saber quines tàctiques estan generant resultats i quines necessiten una mica d'ajust. Gràcies a aquesta eina de Google, és hora de deixar d'endevinar i començar a prendre decisions basades en fets i números.

Amb Google Analytics, també pots fer un seguiment dels objectius i conversions del teu lloc web. Si tens un formulari de contacte, una botiga en línia o qualsevol altre objectiu que vulguis assolir, pots configurar el teu estimat Analytics perquè et mostri quants visitants compleixen aquests objectius.

Fes-te amic de Google Analytics:

A Bitanube entenem la importància de Google Analytics i sabem com aprofitar al màxim aquesta poderosa eina. Com a experts en anàlisi web i programació, podem configurar Google Analytics al teu lloc web i ajudar-te a obtenir les dades valuoses que necessites per fer créixer el teu negoci. Podem fer seguiment dels teus visitants, analitzar les teves pàgines més populars, els productes més venuts, avaluar els teus esforços de màrqueting i molt més.

AA més, no només configurem Google Analytics al teu lloc web, sinó que també podem portar-lo a un nivell avançat. A Bitanube podem fer seguiment de mètriques específiques i personalitzades que són rellevants per al teu negoci , i proporcionar-te informes detallats amb els KPI més importants. Ja sigui que vulguis fer un seguiment dels usuaris que completen un formulari específic o dels productes més abandonats al carretó de la teva botiga en línia, podem adaptar Google Analytics a les teves necessitats. Això et permet prendre decisions estratègiques basades en dades encara més detallades.

Estàs preparat per fer el següent pas i portar el teu negoci al següent nivell? Contacta amb nosaltres! Estem aquí per ajudar-te a aprofitar al màxim aquesta eina i utilitzar-la com un avantatge competitiu en el món digital respecte als teus competidors.

Contacte

Ens prenem un cafè?

Ens agrada crear projectes innovadors amb una mentalitat oberta i creativa. Sentiu-vos lliures per demanar tot el que necessiteu i mirarem de respondre tan aviat ens sigui possible. A Bitanube tot és possible.

Treble